Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Μαθήματα προετοιμασίας για μαθηματική ολυμπιάδα SEEMOUS 2014

Η ΕΜΕ διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας για τη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα Φοιτητών SEEMOUS που θα γίνει 5-9 Μαρτίου 2014 στην Ρουμανία. Τα μαθήματα θα γίνονται Σάββατο και Κυριακή 14:30 – 17:30 στα γραφεία της ΕΜΕ, Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους, στην αίθουσα διαλέξεων 16 στον πρώτο όροφο, μέσα στη στοά.
Στις 8 Φεβρουαρίου 2014 θα γίνει Πανελλήνιος Διαγωνισμός για να γίνει η επιλογή της εξαμελούς Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας. 
Όσοι πρωτοετείς ή δευτεροετείς φοιτητές δεν επιλεγούν, μπορούν να συμμετάσχoυν στο διαγωνισμό του Μαρτίου, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιό τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο διαγωνισμό SEEMOUS μπορούν να συμμετάσχουν μόνον φοιτητές πρωτοετείς ή δευτεροετείς. Όμως τα μαθήματα προετοιμασίας είναι ανοικτά για κάθε ενδιαφερόμενο. Υπάρχουν άλλοι Διεθνείς Μαθηματικοί Διαγωνισμοί που διεξάγονται για φοιτητές όλων των ετών για τους οποίους θα ενημερωθείτε αργότερα.
Ημερομηνία    Ομιλητής
18 Ιανουαρίου Κοντογεώργης (EKPA)
19 Ιανουαρίου 
25 Ιανουαρίου Παπαϊωάννου (ΣΕΜΦΕ)
26 Ιανουαρίου Τσουβαλάς
1 Φεβρουαρίου Μπαρμπάτης (EKPA)
2 Φεβρουαρίου Μπογιόκας (EKPA)
8 Φεβρουαρίου Εξετάσεις επιλογής
15 Φεβρουαρίου Γιαννόπουλος (EKPA)
16 Φεβρουαρίου Μπραζιτίκος
22 Φεβρουαρίου Χελιώτης
23 Φεβρουαρίου Ζέμας
1 Μαρτίου Εσκενάζης (EKPA)
2 Μαρτίου Οικονόμου (EKPA)
5-9 Μαρτίου Διαγωνισμός
Υλικό σχετικό με την προετοιμασία για τις Φοιτητικές Ολυμπιάδες, παλαιά θέματα και ανακοινώσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική τάξη του Πανεπιστημίου Αθηνών:
Πηγή: hms.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου