Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Μαθηματικό Τμήμα Α.Π.Θ. - Ποιοι είναι οι πιο μεταδοτικοί, αγαπημένοι και πιο αυστηροί στη βαθμολογία καθηγητές

ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Ποιον θεωρείτε ως τον πιο μεταδοτικό καθηγητή; 
Μεταδοτικότεροι καθηγητές, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των φοιτητών του Μαθηματικού ΑΠΘ, είναι οι κ. Μπετσάκος και Γαλανόπουλος του τομέα Μαθηματικής Ανάλυσης αμφότεροι με ποσοστό 14%, ενώ έπονται οι κ. Πάπιστας και Φωτιάδης του τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής και τομέα Μαθηματικής Ανάλυσης αντίστοιχα, με ποσοστό 10%.
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καθηγητής; 
Πρώτος σε προτίμηση είναι ο κ. Συσκάκης του τομέα Μαθηματικής Ανάλυσης με ποσοστό 13%, ενώ δεύτερος, με μικρή διαφορά, ο κ. Γαλανόπουλος του τομέα Μαθηματικής Ανάλυσης. Τρίτος ακολουθεί ο κ. Πάπιστας του τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής, με ποσοστό 10,6%.
Ποιος καθηγητής θεωρείτε ότι βαθμολογεί αυστηρότερα; 
Ως αυστηρότερο βαθμολογητή, οι φοιτητές διάλεξαν τον κ. Κάππο και στη συνέχεια τον κ. Σταματάκη, του τομέα Γεωμετρίας αμφότεροι, με ποσοστά 18,1% και 13,8% αντίστοιχα, ενώ τρίτος ακολουθεί ο κ. Τζουβάρας του Τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής με ποσοστό 12,5%.
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καθηγητής; 
Πρώτος στην προτίμηση των αποφοίτων είναι ο κ. Τσακλίδης του τομέα Στατιστικής και Επιχειρησιακής Έρευνας με ποσοστό 13,9%, δεύτερος ο κ. Ψωμόπουλος του τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής με ποσοστό 11% και την τρίτη θέση μοιράζονται οι κ. Πάπιστας του τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής και κ. Καραμπετάκης του τομέα Επιστήμης Υπολογιστών και Αριθμητικής Ανάλυσης με ποσοστό 8%.
Ποιον θεωρείτε ως τον πιο μεταδοτικό καθηγητή; 
Μεταδοτικότερο καθηγητή με ποσοστό 12,5% οι πτυχιούχοι ψήφισαν τον κ. Ψωμόπουλο του τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής και αμέσως μετά ακολουθεί με ποσοστό 11,8% η κα. Κωνσταντιλάκη του τομέα Μαθηματικής Ανάλυσης. 
Ποιος καθηγητής θεωρείτε ότι βαθμολογεί αυστηρότερα;
Αυστηρότερος βαθμολογητής σύμφωνα με τις απαντήσεις των αποφοίτων είναι ο κ. Μπετσάκος του τομέα Μαθηματικής Ανάλυσης με ποσοστό 14,6%, ο κ. Σταματάκης του τομέα Γεωμετρία με ποσοστό 12,5% και η κα. Κωνσταντιλάκη του τομέα Μαθηματικής Ανάλυσης με ποσοστό 11,8%. 
Πηγή: the PR1ME magazine τ. 2 / Νοέμ.-Δεκ. 2016 
Το περιοδικό των φοιτητών και αποφοίτων του Μαθηματικού Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου