Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ποια ημέρα γεννήθηκε η μητέρα της Ακυλίνας;

Μια μέρα, η Ακυλίνα αποφάσισε να δημιουργήσει το οικογενειακό δέντρο της οικογένειάς της. Άρχισε λοιπόν μια μικρής κλίμακας έρευνα. Ωστόσο, δυσκολεύτηκε να βρει την πραγματική ημερομηνία γέννησης της μητέρας της. 
Δεδομένου ότι η μητέρα του δεν ήταν εγγεγραμμένη την κατάλληλη στιγμή, δεν το ήξερε ακριβώς αυτό. Το μόνο στοιχείο που βρήκε ήταν ένα γράμμα που έγραψε ο παππούς της στη γιαγιά της την ημέρα που γεννήθηκε η μητέρα της. Δυστυχώς, μερικοί από τους χαρακτήρες σε αυτό το γράμμα είχαν λεκιαστεί και ήταν δύσκολο να διαβαστούν. (Στο παζλ, αυτοί οι χαρακτήρες υποδεικνύονται με "__". Το μήκος της γραμμής δεν αντικατοπτρίζει τον αριθμό των λεκιασμένων χαρακτήρων.) 
Το γράμμα ήταν το εξής:
«Αγαπητή Ελπινίκη 
Καθώς πήγαινα στη δουλειά αυτή τη Δευτέρα το πρωί, δεν ήξερα ότι θα αποκτούσαμε ένα όμορφο κοριτσάκι μέχρι το βράδυ. Επιπλέον, ήταν μεγάλη έκπληξη και για τους δυο μας που συνέβη στην επέτειο του γάμου μας. Αυτό το περιστατικό με έκανε να επιστρέψω στο “27 ,J___ ,19 ___”, το Σαββατοκύριακο που παντρευτήκαμε. Σε αυτή την ημερομηνία, δώσαμε και οι δύο όρκο ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι για μια ζωή. Άλλωστε σήμερα, ακριβώς 8 χρόνια αφότου δώσαμε αυτόν τον όρκο, έχουμε γίνει μια ολοκληρωμένη οικογένεια. 
Σε αγαπώ πολύ
Νεόφυτος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου