Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

▪ 9ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά

Σας πληροφορούμε ότι το 9ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά μαζί με το 15ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Επιστήμης και Παιδείας θα πραγματοποιηθεί στo ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό στις 8-10 Μαρτίου 2013. Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν να παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες αφού δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, νοουμένου ότι η πρότασή τους γίνει αποδεχτή. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού.
Οι εργασίες θα δημοσιευτούν σε ειδική έκδοση της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας μετά το Συνέδριο και θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την ημέρα του Συνεδρίου. Οι τίτλοι των εργασιών γίνονται δεχτοί μαζί με περίληψη μέχρι 30 Ιανουαρίου, 2013 και μπορεί να δημοσιεύεται εκτός του ονόματος του μαθητή/ων και το όνομα του συντονιστή εκπαιδευτικού, αν υπάρχει.
Οι εργασίες που θα γίνουν αποδεχτές για παρουσίαση θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ μια βδομάδα μετά από την κατάθεσή τους. Οι παρουσιάσεις θα πρέπει να είναι διάρκειας 15 λεπτών η καθεμιά. Λεπτομέρειες για την ετοιμασία του κειμένου της εργασίας στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου