Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

▪ Τι είπε ο Αϊνστάιν στο μάγειρα του;

Τίτλος πρωτοτύπου: What Einstein told his cook: Kitchen science explained
Υπότιτλος: Εξηγήσεις στην επιστήμη της κουζίνας
Θέλετε να κατανοήσετε την επιστήμη της διατροφής, αλλά σας απωθεί η ιδέα του να εμπλακείτε με στεγνά τεχνικά βιβλία; Το να έχετε στα χέρια σας το «Τι είπε ο Αϊνστάιν στο Μάγειρα του» είναι σαν να έχετε δίπλα σας έναν επιστήμονα, για να απαντά στα ερωτήματα σας, με απλή και μη τεχνική γλώσσα.Καθηγητής Χημείας και συντάκτης της διατροφικής στήλης στην εφημερίδα Washington Post, ο Robert Wolke παρέχει περισσότερες από 100 αξιόπιστες και έξυπνες εξηγήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαλύει τις παρανοήσεις και σας βοηθά να αποφύγετε τη σύγχυση, που προκαλούν οι διαφημίσεις και οι ετικέτες τροφίμων.
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου