Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

7ος Διαγωνισμός Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης του Κολλεγίου Ανατόλια για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Δηλώσεις συμμετοχών έως τις 19 Νοεμβρίου 2017

Το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει τον 7ο Διαγωνισμό Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης, στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος τριμελείς ομάδες μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017 στο Κολλέγιο Ανατόλια 
Ο Διαγωνισμός Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης είναι μία εκπαιδευτική δραστηριότητα που βασίζεται στην αντίληψη και την ορθολογική σκέψη με στόχο την επίλυση μαθηματικών και λογικών γρίφων, χωρίς να προϋποθέτει γνώση συγκεκριμένων θεμάτων ή να απαιτεί προετοιμασία. Η επίλυση λογικών γρίφων θεωρείται διεθνώς μία ουσιαστική και συναρπαστική διαδικασία μάθησης στοχεύοντας στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τα μαθηματικά και την καλλιέργεια δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων. Ο Διαγωνισμός είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:00. Οι 12 ομάδες Γυμνασίου και οι 12 ομάδες Λυκείου που θα προκριθούν, θα διαγωνιστούν στους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, από τις 09:00 έως και τη 13:00, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου