Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

10ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο, στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας (31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2016)

Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαγωνισμών της ΕΜΕ διοργανώνει το 10ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, στο διάστημα 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2016.
Οι μαθητές διαμένουν στο Ξενοδοχείο «ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ», που βρίσκεται στην μοναδικής φυσικής ομορφιάς περιοχή του Αγίου Νικολάου. Το ξενοδοχείο διαθέτει γήπεδα, πισίνα και γυμναστήριο, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και το Ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά σε πέντε διδακτικές ώρες από την Δευτέρα 1 Αυγούστου έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου. Το πρόγραμμα διδασκαλίας, η ύλη και οι καθηγητές που θα διδάξουν, τελούν υπό την εποπτεία και επιστημονική καθοδήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Τα απογεύματα οι μαθητές έχουν ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων (διαλέξεις, αθλητικά, πολιτιστικές επισκέψεις). Σε κάθε μαθητή δίνεται τσάντα που περιέχει σημειώσεις των μαθημάτων ανάλογα με την τάξη του.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε μαθητή ανέρχεται στο ποσό των 400€, ενώ για τα αδέλφια ισχύει έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό. Δίχως διαμονή και σίτιση το κόστος είναι 200€. Για τους ημαθιώτες μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθηματικό διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε. καθώς και σε όσους διακρίθηκαν στους ημαθιώτικους μαθηματικούς διαγωνισμούς παρέχεται έκπτωση 10% στο ποσό με διαμονή και σίτιση και 20% στο ποσό χωρίς διαμονή και σίτιση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μ.Κ.Σ. (Πρόγραμμα, αιτήσεις συμμετοχής κ.τ.λ) μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του 10ου Μ.Κ.Σ. στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας εδώ και στο email 
mathima0@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου