Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Έρευνα για μεταπτυχιακό

Καλησπέρα,
Επικοινωνώ μαζί σας γιατί έχω φτάσει σε αδιέξοδο με την έρευνα που κάνω στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου. Έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με e-mail με όλα τα γυμνάσια της Θεσσαλονίκης και στα περισσότερα σχολεία μίλησα και με ένα μαθηματικό. 
Δυστυχώς λίγοι μαθηματικοί συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο. Αν θέλετε και μπορείτε να με βοηθήσετε με όποιον τρόπο νομίζετε (αν μπορείτε να το δώσετε σε γνωστούς σας) θα σας είμαι ευγνώμων. Το e-mail που έστειλα στα σχολείο είναι:

Αγαπητέ εκπαιδευτικέ,
Το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται εδώ, διανέμεται στα πλαίσια μεταπτυχιακής έρευνας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, αναφορικά με την “Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση και Διαφοροποίηση στα Μαθηματικά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Στάσεις & Αντιλήψεις των Μαθηματικών του Γυμνασίου για την διαφοροποιημένη διδασκαλία, προκλήσεις και προβλήματα στην εφαρμογή της σε τάξεις μεικτής ικανότητας”. Συμπληρώνεται από Μαθηματικούς που διδάσκουν σε τάξεις μεικτής ικανότητας (κανονικές τάξεις) Γενικού Γυμνασίου. Ο χρόνος που απαιτείται είναι 15 λεπτά. Στο τέλος του ερωτηματολογίου πατάτε υποβολή η submit. 

Με την βοήθεια σας θέλω να αναζητήσω τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Μαθηματικός που διδάσκει στο Γυμνάσιο και να συμβάλω στην ανάδειξη τρόπων που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στην εκπαιδευτική του καθημερινότητα. Αφιερώνοντας 15 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας βοηθάτε στην κατεύθυνση αυτή.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τo παρόν ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα στοιχεία που θα παρέχετε καθώς και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο στα πλαίσια της παρούσας έρευνας. Αν θα θέλατε να υποβάλετε κάποια απορία ή διευκρινιστική ερώτηση, αν θα επιθυμούσατε κάποια ενημέρωση επί της σχετικής βιβλιογραφίας, καθώς και αν θα επιθυμούσατε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της παρούσας έρευνας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας,
Μπέης Εμμανουήλ, Μαθηματικός, αναπληρωτής εκπαιδευτικός στο ΕΕΕΕΚ Ελευθερίου-Κορδελιού
Κιν. 6977200819
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ‘Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας και να προσθέσω
    ότι η έρευνα αφορά ΜΟΝΟ μαθηματικούς(μόνιμους η αναπληρωτές) που διδάσκουν σε Δημόσια Γενικά Γυμνάσια της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (δηλαδή δεν μετέχουν στην έρευνα ιδιωτικά, μουσικά, αθλητικά, εσπερινά,διαπολιτισμικά, πειραματικά, γυμνάσιο κωφών)
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή