Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

▪ Εδώ Μαθηματικά (του Γιώργου Καραφέρη): Υλικό Μαθηματικών κατεύθυνσης Β΄ Λυκείου

1. Φυλλάδιο στα Διανύσματα Β΄Λυκείου (του Γιώργου Καραφέρη). Θα το βρείτε εδώ!
2. Φυλλάδιο στην Εξίσωση Ευθείας Β΄ Λυκείου (του Γιώργου Καραφέρη). Θα το βρείτε εδώ!
3. Το υλικό της αξιολόγησης των μαθητών για τα μαθηματικά κατεύθυνσης από το Κ.Ε.Ε. (Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας) (Λίγο παλιό το υλικό, αλλά δεν πειράζει…), θα το βρείτε εδώ!
4. Ένα βιβλίο για τα διανύσματα από τους συναδέλφους Χρήστο Σίσκα και Επαμεινώνδα Φακόπουλο θα βρείτε εδώ: Βιβλίο Μαθηματικών για την Β΄ Λυκείου Κατεύθυνσης
4. Σημειώσεις σε όλη την ύλη από το συνάδελφο Νικόλαο Μαυρογιάννη. Θα βρείτε εδώ!
5. Ένα βιβλίο σε όλα τα μαθηματικά της Β΄Λυκείου (Γενικής και Κατεύθυνσης ) από το συνάδελφο Στρατή Αντωνέα θα το βρείτε εδώ!
6. Ένα φυλλάδιο με ασκήσεις στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης από το συνάδελφο Ανέστη Τσομίδη θα το βρείτε εδώ!
7. Μαθηματικά Κατεύθυνσης Β΄Λυκείου «Τελευταία επανάληψη πριν τις εξετάσεις» από το συνάδελφο Βαγγέλη Νικολακάκη, θα το βρείτε εδώ!
8. Η θεωρία των Μαθηματικών Κατεύθυνσης Β΄ Λυκείου από τα Φροντιστήρια Γατσινάρη, υπάρχει εδώ!
9. Ασκήσεις (Λυμένες και Άλυτες) από συνάδελφο Σπύρο Καρδαμίτση, θα το βρείτε εδώ!
10. Ένα σχολικό βοήθημα στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης  αναρτημένο στο Scribd από τον Αποστόλη Ζυμβραγάκη,  θα το βρείτε εδώ!
11. Και λίγο υλικό από το cleverclass.gr θα το βρείτε εδώ!
12. Πλήρεις πακέτο ασκήσεων για την επανάληψη της Β Λυκείου Κατεύθυνσης σε μορφή word (.doc) ιστότοπο mathematica.gr, υπάρχει εδώ!
13. Υλικό στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης της Β΄Λυκείου από το συνάδελφο Τάκη Τσακαλάκο. Θα το βρείτε εδώ!
14. Επανάληψη σε όλη την ύλη των Μαθηματικών Κατεύθυνσης Β΄Λυκείου από το συνάδελφο Σάκη Λιπορδέζη και το φροντιστήριο Ορόσημο, θα το βρείτε εδώ!
15. Ασκήσεις σε όλη την ύλη των Μαθηματικών Κατεύθυνσης από το Πειραματικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής, θα το βρείτε εδώ!
16. Μεθοδολογία και θέματα μαθηματικών κατεύθυνσης Β Λυκείου, ένα φυλλάδιο από το συνάδελφο Σπύρο Χριστιά, θα το  βρείτε εδώ!
17. Ένα φυλλάδιο με ασκήσεις σε όλη την ύλη των Μαθηματικών Κατεύθυνσης από το συνάδελφο Μίλτο Παπαγρηγοράκη, θα το βρείτε εδώ!
Πηγή: gkaraferis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου