Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

▪ 9ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών, 23-27 Ιουλίου 2012 στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Θερινό Σχολείο Μαθηματικών είναι ένα οκταήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για προπτυχιακούς φοιτητές, ή πρόσφατους πτυχιούχους, οι οποίοι προτίθενται να κάνουν Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά και τις Εφαρμογές τους. 
Logo
Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από το Τμήμα Μαθηματικών τού Πανεπιστημίου Κρήτης.
Στόχοι τού Θερινού Σχολείου είναι η καλλιέργεια τού ενδιαφέροντος για τις Μαθηματικές Επιστήμες, η γνωριμία με σύγχρονους κλάδους των Μαθηματικών και η ενθάρρυνση για Μεταπτυχιακές Σπουδές.
Στα πλαίσια τού Θερινού Σχολείου δίνεται σειρά διαλέξεων από μόνιμους και επισκέπτες καθηγητές τού Πανεπιστημίου Κρήτης και τού ITE.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής τού Σχολείου έχουν επιλεγεί έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις εισαγωγής στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές, οι οποίοι ολοκληρώνουν ή έχουν ολοκληρώσει το τρίτο έτος των σπουδών τους σε κάποιο Α.Ε.Ι. της χώρας μας ή τού εξωτερικού και έχουν κάποια μαθηματική εμπειρία πέρα από τα βασικά μαθήματα τού Απειροστικού Λογισμού, τής Γραμμικής Αλγεβρας και τής Εισαγωγής στους Η/Υ, μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα μέχρι την 13η Ιουλίου 2012.
Αίτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου